Jangan biarkan keris pusaka ini terhunus dengan sendirinya....

Wednesday, March 23, 2011

Dah habis modal ke...? Seks....lagi.Memang buang masa pun, semua nya hari-hari cerita nuar. Tak de ke cite lain yang elok-elok....tak habis-habis cerita seks seolah-olah sudah menjadi kebiasaan rakyat Malaysia dengan sensasi cerita seks luar tabiee & seks bebas.

Seperti tiada kesudahannya. Dipaparkan dimuka hadapan akhbar-akhbar utama Malaysia dari berbahasa Malaysia, English, Mandarin, Tamil dan sebagainya.
Segan rasanya nak bawa balik akhbar balik kerumah kerana anak yang masih kecil membaca akhbar tersebut dan bertanya kepada ibubapa mengenai tajuk hadapan tersebut.

Jawapan apa yang hendak diberikan...?

KOTA BHARU 22 Mac - Ketua Parti Kesejahteraan Insan Tanah Air (KITA), Datuk Zaid Ibrahim hairan dengan tindakan Datuk Seri Anwar Ibrahim yang terlalu cepat menyifatkan video aksi seks yang dikaitkan dengan dirinya sebagai satu konspirasi untuk mengaibkan beliau dan keluarga.

Menurutnya, Anwar dan pemimpin pembangkang lain wajar melihat terlebih dahulu rakaman video tersebut sebelum membuat penafian kerana terlalu banyak persoalan yang perlu dijawab.
"Saya tidak boleh komen banyak sebab tidak tengok lagi video itu, tetapi saya hairan pemimpin PKR yang lain terus kata ia satu rekaan, hairan macam mana mereka tahu sedangkan mereka sendiri tidak tengok lagi.

"Pada sidang akhbar semalam, Anwar kata orang dalam video itu gemuk, mana Anwar tahu, dia pun belum lihat lagi. Terlalu banyak persoalan yang perlu dijawab, tetapi saya percaya tidak lama lagi semuanya akan jelas," katanya.
Beliau berkata demikian selepas memberi keterangan berhubung laporan polis yang dibuatnya Jumaat lalu terhadap Pengerusi DAP, Karpal Singh di Ibu Pejabat Polis Daerah Kota Bharu di sini hari ini.
Zaid mendakwa diugut Karpal berhubung kenyataannya menasihati Anwar supaya menyerahkan sampel DNA tanpa perlu menunggu perintah mahkamah dalam perbicaraan kes liwat yang dihadapinya.

Semalam, Anwar menafikan penglibatannya dalam video aksi seks dengan seorang pelacur dipercayai dari China dengan mendakwa ia satu lagi konspirasi terbaru untuk memfitnah dan mengaibkan beliau dan keluarga.
Dalam perkembangan sama, Zaid yang juga bekas Pengerusi PKR Wilayah Persekutuan berkata, rakyat telah membuang terlalu banyak masa untuk membincangkan masalah peribadi yang dihadapi oleh Anwar.

Beliau berkata, masa tersebut sewajarnya digunakan sebaik mungkin untuk membincangkan mengenai dasar dan pembangunan negara.
"Parti-parti politik tidak kira Barisan Nasional (BN) atau pembangkang sepatutnya dipimpin oleh pemimpin yang ada integriti.

"Sudah terlalu banyak tuduhan terhadap Anwar dan banyak masa negara dihabiskan untuk membincangkan masalah yang berkisar tentang peribadi Anwar, ini semua buang masa," katanya.

1 comment:

  1. Terimakasih kerana mendaftar sebagai pengikut http://tendangterajang.blogspot.com. Blog anda telah disenaraikan.

    Aku Yang Bingai
    18SX: Baru celup dah pancut?

    ReplyDelete